DisCard - evidencija distribucije karata za autobusne tvrtke, turističke agencije i sve tipove putničkog prijevoza
Inter-biz, Informatičke usluge, Lošinjska 14, HR-42000 Varaždin, CROATIA
e-mail: info@inter-biz.hr, mob: +385 (0) 98 680 847

Evidencija distribucije karata

DUG

Iako je sustav DisCARD na zahtjev unaprijeđen i prilagođen poslovanju APC-a (Adriatic Privilege Card) , neozbiljnim pristupom naručitelja do današnjeg dana nije pokriven trošak razvoja sustava. Prva objava ovakve obavijesti u svibnju 2010. rezultirala je “dogovorom” i još jednom odgodom naplate, ali je sustav bar do kraja upogonjen i testiran te se pokazalo da sve funkcionira kako je zamišljeno. Ipak, zbog prijašnjih problema, u program je ugrađeno vremensko ograničenje korištenja koje je na kraju bar ograničilo naručitelja u daljnjem neovlaštenom korištenju sustava. Ako se time i rješava problem neovlaštenog korištenja odnosno nepostojanja licence, definitivno nije riješen problem naknade troškova razvoja, sukladno prihvaćenoj ponudi.

Ispoštovani su svi rokovi prema ponudi/predračunu, implementirane sve zahtijevane funkcije, čekalo se vrlo dugo na prve korake u testiranju zbog “nedostatka vremena” naručitelja… No, do 1.9.2010. više od 5 mjeseci nakon dovršetka razvoja i isporuke sustava, ukupne uplate koje je Adriatic Privilege Card tvrtka uplatila Inter-bizu jednake su nuli (brojkama 0,00 kn).

Sve u svemu, otužno. Projekt Adriatic Privilege Card (APC), koji je baziran na dobroj ideji, a činilo se da ima vrlo dobro razvijen marketing i djeluje vrlo ozbiljno, Inter-biz-u na vrlo neozbiljan način ostavlja same troškove… Obećanja koje je kontakt osoba u APC-u, Marin Drlje, dosad davao vezano uz plaćanje, u nijednom slučaju nisu dovela do rješenja problema naplate. U počecima poslovne komunikacije sa APC-om sudjelovala je i Darija Mikulandra Zanetić, no nakon isporuke prve verzije programa komunikacija se odvija isključivo s prvonavedenim djelatnikom. Na kome je odgovornost, teško je zaključiti, a hoće li najave o ”skoroj uplati” ikad biti realizirane ostaje da se vidi…  Za konkretne datume, sadržaj ponude i slijed e-mail komunikacije (ako ne vjerujete ovo što čitate), slobodno se obratite u Inter-biz.

Obzirom da do 1.9.2010. nije podmiren dug, držimo da je naše pravo o neplatišama koji ni približno ne poštuju prihvaćene rokove plaćanja obavijestiti javnost. Možda nekom pomogne da na vrijeme izbjegne takve poslovne subjekte.

 

 


Sučelje (GUI)

Cijene i licenciranje

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>Freeware<